Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2016 21:40 - Русофобията - нова доходна професия.
Автор: kush11 Категория: Други   
Прочетен: 5080 Коментари: 12 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

КАК НАМРАЗИХМЕ РУСНАЦИТЕ?

27 February 2016

Автор Мартин Карбовски

  image

Тези, които намразиха руснаците аз ги познавам добре.

Те са ми колеги и добри познати.

Някои от тях са умни хора с остър език. Други са ми много близки, но вече избягвам темата с руснаците.

Те просто ги мразят.

Това обаче се случва само от две години насам. Преди го нямаше.

Нещо се обърна в душиците на много умни и модерни хора и сякаш влязоха в клас. Клас по русофобия.

Изглеждат координирани и добре стоят, модерно е да мразиш руснаците. А преди, бога ми, не беше така.

Русофобията в България е професия.

Предимно на нея се отдаваха емоционално свързани с миналото хора - реститути, силно десни или загубили близък човек, заради войната и народния съд.

Руснаците, които са убили българи - реално са пренебрежимо малко. Но за миналото между българи и българи руснаците днес са удобният сатрап.

Има правила в русофобията. Професията русофоб изисква да си краен в няколко тези:

1.      Всичко руско е комунистическо. Молчать!

2.      Руската инвестиция е робство. Турската е сладка. Американската е свобода.

3.      Руснаците предадоха Левски, граф Игнатиев го обеси.

4.      Руснаците са прости, Чехов е гей. Чух, че се обличал добре.

5.      Руснаците водят хибридна война. Заткнись!

6.      У нас е пълно с проруски медии. Shut up.

7.      Всеки, който слуша руска музика, е съмнителен.

8.      Всеки, който слуша Волгин, е руснак, направо казак. Чорт! 

9.      Всеки, който слуша Коритаров, е вече американец, но с турски произход. Иншала.

10. Руснаците няма да бъдат приети в НАТО по естетически причини. 

Съгласен съм само с последното, казано е от Буковски, руснакът.

С удивление видях как за няколко години моите познати русофоби срутиха гигантски икономически проекти като АЕЦ Белене и Южен поток.

На тяхно място не дойде нищо друго. Не дойде също така нищо ново, също така нищо турско и абсолютно нищо американско. А обещаваха.

Хибридната война у нас се проведе с изключителен неуспех за руснаците - те нямат свой завод, свой ТЕЦ, своя фабрика за стъкло. Нямат своя медия, нямат своя партия, а Волен Сидеров не се крие в руското посолство.

Забравени лица като Александър Йорданов примерно, бидоха възкресени, за да могат непрекъснато да крещят "хора, бдете!". Със същия апломб, с който се крещеше на партийно събрание, посветено на политиката на КПСС. Товарищи!

Нормални мъже си пишат и крещят един на друг, че са "рашки", "рубладжии" и "водкаджии". Това е ново за нас. Всичко това предполага организация. Защото отдалеч си личи как на "рашките" не им пука много за нас. Ние сме неблагодарници и те плюят на нас. И са прави. Интересът им тук ще се възобнови, след като се възобнови (официално) робството. 

Комунизмът свърши преди 30 години. Днес има само една причина интелигентни хора, хора, от които имам респект - да станат за две години войнстващи анти-раша-рупори. И тя е в работата на парче. В съвестта на парче. В страха на парче. В пропагандата на парче. Не смея да им го кажа, в тях като личности има все още доста смисъл. Изключете Коритаров от последното изречение.

Истинските българи в политиката и медиите би трябвало да не отстъпват при натиск от никого. И да не целуват задника на никого. Днес за натиск ни се дава за пример Русия. Но зад кулисите всички знаем, че премиерът слуша улица "Козяк", а не слуша... Как се казваше улицата на шибаното руско посолство?

Исаков ли беше посланикът на Русия в България? Забравям - той или някой друг каза, че ще намали вредното руско влияние в медиите? Не беше той, някой друг посланик ще да го е казал.

Истинските българи в игра на русофоби и русофили няма да участват. Те знаят на какво е способна мечката. Но да се правите, че проблемът е в Русия, след като турският посланик се навърта по джамийските настоятелства - без тия номера. Проблемът с чуждото влияние и служби е турско-американски. Проблемът е, че политици, медии и умници всякакви с едно просто движение направиха кръгом и отцелуваха руския задник и зацелуваха със същата жажда американския. Че и турския.

Проблемът е прост - има страшно много хора на косвена заплата от американското правителство. 

И няма нито един такъв на заплата от руското. Това е истината. Другото е пропаганда. А с пропаганда започва всяко ново робство.

Извинявам се на Евгений Дайнов, че ползвам нещо от неговия Фейсбук. Стори ми се, че е адекватно. Макар че не е адекватно, професоре, да се занимавате с тази Фейсбук залъгалка -  "какъв чужд гражданин си ти". 

Между другото - какво ви  се падна от другата игра във Фейсбук - "герой от кой сериал си?" или "как щеше да се казваш, ако беше руски казак?"

О, да, няма такава Фейсбук залъгалка. За това и говорех.

П.П. Опитах се да ви го кажа премерено, моля, не ме наричайте рубладжия. Тия, гадове, руснаците няма да ми се обадят. Те наистина си мислят, че всички българи са лайна. Донякъде съм съгласен с тях.

www.lentata.com/page_8461.html

Тагове:   русофоби,   соросоиди,


Гласувай:
241. natashav - Ако сте разумни, в което не се съмнявам, защото си знаем съдържанието в постингите и в коментарите, ще трябва логически да си помислите, че под формата на руски
27.02.2016 22:01
Ако сте разумни, в което не се съмнявам, защото си знаем съдържанието в постингите и в коментарите, ще трябва логически да си помислите, че под формата на руски имена и фамилии се крият антихристиянски руски евреи. Не трябва да си мислите, че всички евреи са лоши....Но лошите се крият и кичат с руски имена, за да си мислят НЕВЕЖИТЕ и ПРОСТИТЕ ПИСКОВИ ЗАДНИЦИ, че са руснаци, които воюват срещу Родината си. .Нужно е да му се потърси СиВи-то до дядо и се вижта ционисткото му възпитание и среда. Вазов, въртиопашката ги е наричал ЧИФУТИ.
Същото, но по отношение на туркоманите и турците - в българските сайтове: Пишат се с български имена или други ХРИСТИЯНСКИ, но РАЗКОЛНИЧАТ, проповядвайки анти-български, анти-християнски и откровени русофобски коментари, в полза на Турция, САЩ.
А има и такива, които не им пука от туркоманския им произход и турските им фамилни имена - Индже става Инджев, Ибрахим става Иво, Дойчо става Гетман. Какво да мислим за Психо-Шарлатанина Русофоб, с родословие из средите на бай-тодор живковата номенклатура?!?
Пажалуйста, не влизайте в дурашки спорове с дураците. Заклеймявайте ги в постингите си, а не на техните странизи. Те не могат да се превъзпитат от вашите коментари. Но могат да получат оргазъм от това, че са ви задушили на собствените си страници...
цитирай
2. kush11 - Не се безпокой за мен. Оправям се ...
27.02.2016 22:10
Не се безпокой за мен. Оправям се много добре. :)
цитирай
3. kvg55 - Ха-ха-ха!
27.02.2016 23:08
Добре ги е подредил Карбовски. Много точно. Все пак той ги познава много добре, повечето известни русофоби са му колеги. Какво ли не правят грантовете. Нека плюят - "Не се гаси туй, що не гасне!"
цитирай
4. apostapostoloff - На българите им писна от руснаци поради
28.02.2016 06:22
идиотската политика на БКП. Всеки ден ни занимаваха с някакви руснаци, с върховните им постижения, а в петък ни принуждаваха да гледаме цял ден руска телевизия без превод. Задължаваха ни също така от най- ранна възраст да изучаваме руски език и да се занимава с руска и най- вече със съветска литература.

Прожектираха предимно руски филми, внушаваха ни, че дружбата със Съветския съюз и пр. и пр. Всичко това породи досада и неприязън. Русофобията в България бе създадена и култивирана от БКП. Но ти си простоват човечец и не можеш да проумееш това.
цитирай
5. kuschel - идиотската политика на БКП. Всеки ...
28.02.2016 11:02
apostapostoloff написа:
идиотската политика на БКП. Всеки ден ни занимаваха с някакви руснаци, с върховните им постижения, а в петък ни принуждаваха да гледаме цял ден руска телевизия без превод. Задължаваха ни също така от най- ранна възраст да изучаваме руски език и да се занимава с руска и най- вече със съветска литература.

Прожектираха предимно руски филми, внушаваха ни, че дружбата със Съветския съюз и пр. и пр. Всичко това породи досада и неприязън. Русофобията в България бе създадена и култивирана от БКП. Но ти си простоват човечец и не можеш да проумееш това.


На българите още по им писна от американци, защото те са в пъти по-тъпи от целия свят. А детските им анимационни филми са школа за подрастващи престъпници.
цитирай
6. kuschel - Не обичам политиката им. Тяхната и ...
28.02.2016 11:05
klikkibik написа:
Не обичам политиката им. Тяхната и всяка друга.


Че каква им е политиката. Не те имат 1700 военни бази по целия свят, нито изнасят демокрация. Заобиколени са от всякъде с врагове и предатели като българите и просто се опитват да оцелеят.Но тъй като са умни и жертвоготовни, ще изместят Щатите в скоро време. Такава е диалектиката в историческото развитие.
цитирай
7. krumbelosvet - Доста истини и накрая - лъжица фекалии.
28.02.2016 12:25
Между русите, както при всеки народ със славни страници в историята, има и слаби личности, които нямат друга гордост, освен да презират не-великите или всички останали. Такива личности измислиха "Курица не птица..." и прочее. Но има и други руски гласове, и те са истинските, които знаят истината за нашия народ, способен на Суворовски чудеса. Кой биеше автора по устата, да цитира точно шепата руски нещастници? Има ли той самочувствие на фекалия?
цитирай
8. kuschel - Между русите, както при всеки народ ...
28.02.2016 13:23
krumbelosvet написа:
Между русите, както при всеки народ със славни страници в историята, има и слаби личности, които нямат друга гордост, освен да презират не-великите или всички останали. Такива личности измислиха "Курица не птица..." и прочее. Но има и други руски гласове, и те са истинските, които знаят истината за нашия народ, способен на Суворовски чудеса. Кой биеше автора по устата, да цитира точно шепата руски нещастници? Има ли той самочувствие на фекалия?


Е, тая лъжица е за да го оставят на работа в една американска телевизия. Иначе хвърчи. Важното го е казал горе.
цитирай
9. bosia - Колев-Босия
28.02.2016 13:26
По-едностранчив "анализ" отдавна не бях чел.
Явно авторът не знае историята на България достатъчно, както и стратегията на руската и съветската империи. Авторът не знае какво е представлявяла Московското царство, колко е било голямо, на територията на коя предходна държава е продължител и колко азиатски гени има в кръвта на руснаците.
Не противопоставям САЩ и Русия. И двете са агресивни, самодоволни и поради този факт обречени да се разпаднат. Ние сме европейска държава и трябва да търсим европейски модел за развитие. Лошто е, че на българската орда и липсва политическа и обществена култура. Трябва да се работи в тази посока.
цитирай
10. vencivaleri1951 - Куш привет
28.02.2016 15:22
Русофобството е изглежда "родово" и професионално

-Иван Кръстев. Баща , член на ЦК-гл редактор на Народна младеж
-Иво Инджев -баща зам главен редактор на Вечерни новини/ежедневник на ГК на БКП/
мама офицер от ДС-самият Иво агент на ДС и съветски възпитаник
-Роско Плевнелиев-Баща щатен партиен работник в ОК на БКП. самият Роско секретар на ок на ДКМС и комунист от комсомолския набор тс от невръстна възраст
-Соломон Паси-баща професор по философия, член на ЦК на БКп
-Проф Иванов-баща завеждащ отдел на ЦК на БКП, мама професор по философия в -АОНСУ. Проф Иванов е заместник на Паси в Атлантическия клуб
-Огнян Минчев-преподавател в катедра Научен комунизъм в СУ-
днес върл душмавив на комунизъма
-Наш Славчо-готов да е сол ташак на всеки един от тях , стига да получи някоя грантова кинта от това
цитирай
11. kush11 - Венци, тия, изброените са преди ...
28.02.2016 16:11
Венци, тия, изброените са преди всичко юдински синове. Няма да останат в хорската памет, колкото и да се напъват. Балгаро-руската дружба е вечна и предопределена от историята. Ние говорим близки езици, имаме обща азбука и верска принадлежност и Русия винаги е била наш защитник. С американците нас ни свързва единствено предателството на шепа грантаджии и нищо друго. Нещата скоро ще се обърнат, защото сега са алогични и съответно - неустойчиви. Ще видиш как народът ще отпразнува 3-ти март. Само гледай. Аз пак съм с внучката на Шипка и ще заплюя прецедента. След това ще дам гала обяд в Етъра.
Снимката на аватара ми е от 3-ти март 2015 година.
цитирай
12. pando - Русофобията е стара болест
28.02.2016 22:35
Обикновено сатанистите са заразени от нея....Но си има и лекарства. Хитлер и Наполеон са ги опитали. Сега на кого е ред?
цитирай
13. kush11 - Обикновено сатанистите са зара...
29.02.2016 20:43
pando написа:
Обикновено сатанистите са заразени от нея....Но си има и лекарства. Хитлер и Наполеон са ги опитали. Сега на кого е ред?


Май няма толкова смели. Плямпат, ама като се напече положението се скатават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kush11
Категория: Други
Прочетен: 297948
Постинги: 145
Коментари: 647
Гласове: 758
Архив
Календар
«  Септември, 2022  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930