Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2016 08:21 - Тлъстата хапка Гърция.
Автор: kush11 Категория: Други   
Прочетен: 5086 Коментари: 10 Гласове:
17

Последна промяна: 05.02.2016 08:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Процесите, които текат в момента в България съвсем не са случайни. Дълговата спирала с нарастващ радиус има един логичен край - пълната загуба на суверенитет и колониален статут на държавата. Примерът е на юг от нас. В началото на 90-те френско-германския финансов капитал предлага на гърците огромни изгодни договори по една специфична схема. Отпускат се например огромни заеми за обновяване и разширяване на инфраструктурата, но ако осъществяването и се възложи на фирми от съответните държави. В тая дейност за 12-13 години потъват повече от 100 милиарда евро, като парите дори не са напускали Франция и Германия. Другото голямо перо във външния дълг на Гърция, особено след анексията на Северен Кипър от Турция е, необходимостта да се подържа голяма, модерна и боеспособна армия. За десетина години Гърция закупи няколко подводници от Германия, военни кораби и хеликоптери от Франция и нови бойни самолети на обща стойност около 70 милиарда долара. В това време настъпи световната финансова криза, кредиторите промениха драстично условията по кредитите и започнаха да настояват за по-бързо погасяване на заемите. И тъй като Гърция няма налични пари, беше принудена да започне безогледна приватизация на производствените си мощности, летищата и пристанищата. Към тоя момент 14 - те най-големи гръцки летища са в ръцете на германска фирма. Същото важи и за голяма част от пристанищата, а Гърция е натискана да продаде и някои от островите си.
Това беше кратък предговор към следващия материал. Капиталът е коварен и вече ни държи за гушата. Замислете се, дали това безогледно теглене на заеми от настоящото правителство няма да ни тласне в гръцкия сценарий.

Кушел


  ЕТО КАКВО КРИЯТ ОТ ВАС! ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА ЗА ГЪРЦИЯ, КОЯТО НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ. ВИЖТЕ! image

Знаете ли какво става в Гърция? Знаете ли защо крият истината от вас?

Знаете ли защо им дадоха милиарди напечатани и нищо неструващи долари, американците и дъртите мошеници евреи от МВФ?

Това което ни се представя за Гърция съвсем не е така! Поемете дълбоко въздух и четете нататък...........

Към Гърция принадлежи територия на сушата и морето (това е колкото Германия и Австрия заедно), с обща площ от 450 000 кв. километра от Адриатическото крайбрежие (Корфу) до крайбрежието на Кипър най-крайния изток (Ларнака). Това е като да летиш от Брюксел до Марсилия. По света живеят 17 милиона гърци от Гърция, Кипър,и др. Втори са в света по депозити "в швейцарски банки"". Гърция се посещава от 16 милиона туристи годишно и има високо развита туристическата индустрия. В Гърция има 3 големи корабостроителници, които могат да строят кораби от всякакъв тип.

Гърция произвежда тежкотоварни камиони, автобуси, железопътни вагони, бетонобъркачки, ремаркета и др. На Гърция принадлежат 2400 големи танкери и товарни кораби - в тази позиция страната се нарежда на първо място в света, Кипър 5-то място (1500 големи танкери и товарни кораби). Гърция е втора в света по производство на овче мляко, 3-то място за производство на маслини и захтин, произвежда и шафран, киви, праскови. Страната се намира на трето място в света по производство на алуминий, трето място в Европа за производство на никел (18630), магнезит, хидромагнезит, перлит (1.6 милиона тона), Втора е в света по производството на бентонит (1,50 милиона тона) и на първо място в Европа в производството на боксит (2174000 тона), Гърция разполага със запаси на лигнит (95.5 млрд.т) о-в Евбея,п-в Пелопонес, Серски Кафяви въглища(40 млн.т) са разпространени в района на Олимп и на о-в Евбея. Разработват се също висококачествени железни руди, съдържащи до 50% метал. Главните находища са на о-вите Серифос, Китнос и Кея и о-в Евбея в Южен Пелопонес. Залежи на пирит с високо съдържание на сяра се намира на Халкидическия п-в. Гърция притежава големи запаси на боксит (над 100 млн.т) с много добро качество. Находищата му са в Мегара и Елевсин, в подножието на планина Парнас, на о-вите Самос, Евбея,Аморгос. Оловно-цинкова руда е открита в Западна Тракия и на п-в Атика. Магнови запаси има в Македония и Пелопонес, а хромови в Тесалия и в басейна на р.Алиагмон. В шелфа на о-в Тасос са открити и залежи на нефт и природен газ през 1972г. Световно известен е и гръцкия мрамор, добиван около Атина и на п-в Пелопонес,на о-в Тинос, в западна Тракия. Добиват се още уранови руди (Сяр,Еритрария), никелова руда (Ларимна), сяра (Тасос) и пр. На о-в Наксос се намират едни от най-големите в света запаси на доброкачествен шмиргел.

Airforce Гърция е на 2 позиция в НАТО. Военноморския им флот е на 2ро място в НАТО (Турция -11та).

Внимание... !!!! На юг от Крит, е открито поле с петролни резерви 175 милиарда тона, което е третото по големина в света!!!

На нефт и природен газ Гърция се оценява (забележете) в размер на $10 трилиона, оценката е на Геологическия институт на САЩ !!!!

А златните резерви, се оценяват на 38 млрд. Евро (8,5 милиона унции, а тези на среброто – на 65 милиона унции) В Гърция и България са 3те най-големи златни находища в Европа.

И тази страна искат да се продаде за 340 000 000 000 млрд ?!?!?

Надявам се сега на всички е ясно защо Ципрас брани Гърция ! Още един достоен за уважение политик и народ! Гърците знаят цената си, не се продават като народ, не се продават и политиците им!!! Аз гласувам за Гърция и гръцкия народ!!! Сега вече знаете какво искат да ограбят от Гърция и защо е жестокия натиск!!!

Източник: budnaera.com


 




Гласувай:
17



1. kush11 - Това, което винаги е будело възх...
05.02.2016 08:32
Това, което винаги е будело възхищение у мен при многобройните ми посещения в Гърция е, че гърците са хора със самочувствие и достойнство, солидарни са и искрени патриоти. Стават като един и отстояват правата си. При българите няма и помен от това. Един пример. В Гърция трудно можете да чуете не гръцка музика. Ценят родното и го пазят. Впрочем и сърбите са така. А у нас...
цитирай
2. pando - PRIVET
05.02.2016 16:38
Camarade!
цитирай
3. shtaparov - Гръцкото самочувствие им го съз...
05.02.2016 19:23
Гръцкото самочувствие им го създадоха "великите сили" по времето,когато се прекланяха пред древната гръцка "култура" и история. При нас бе тъкмо обратното- нашето самочувствие бе умишлено потъпквано от червените агенти на световния империализъм,особено след 1944 г. Затова днес ние нямаме самочувствие,а гърците имат- и те като нас просто са играли според тоягата на глобалистите. Това е.
цитирай
4. kvg55 - Гърция и Сърбия са нации с ясен об...
05.02.2016 20:51
Гърция и Сърбия са нации с ясен образ. Те са марка.
Ние все още се избистряме като нация. А и нашите управници не правят необходимото да ни влеят самочувствие и гордост.
Нашите природни богатства са продадени на безценица.
цитирай
5. nikikm - Гърците са евреи!
05.02.2016 21:22
Поне коренът им! И понеже са много зле,сто пъти са по-добре от българите! Имам един израз,като целя да не плачем на гръцкия гроб,"Гръцкото цвете цял свят го полива,българското,цял свят го препикава! Да не продължавам нататък,че се ядосвом,но не обичам умаловажаването на българския народ!И болен да е и умрял да е,но е лъв! Може само кожата да е останала,но е на лъв! Другото са хиени,наяли се по случайност с лъвска плът и добили възможност да се подиграват..на кожата му!
цитирай
6. zlika - През 2010 когато всички плюехте по Гырция,
06.02.2016 04:34
аз казах "Да, те ще сринат (започнат процеса) монетарната система! Да ги быде!". Никой не ме слушаше.
Сега ви казвам - Северна Корея, другари... След 5 години всички ще й се покланяме и благодарим!
цитирай
7. apostapostoloff - Ти пак ни отвори очите, Учителю,
06.02.2016 08:00
и ни разкри върховната истина. Хвала на народните будители като теб!
цитирай
8. fascindoo - nikikm е точен: Гърците са евреи!
06.02.2016 08:16
Да, ГЪРЦИТЕ СА С ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО!
Нашите деди са наричали гърците ЕТИОПСКИТЕ ЦИГАНИ...
Всъщност ОТКЪДЕ ИДВАТ ГЪРЦИТЕ И КОИ СА ТЕ?

Същинските гърци са данайците, които идват от Африка, смесват се с местното население на Балканите.
Гърците (данайците) са част от ЕВРЕЙСКОТО Даново коляно, прогонени от Египет.

Свидетелства че ГЪРЦИТЕ СА С ЕВРЕЙСКО ПОТЕКЛО:
Първите сведения са от Омир. Той не нарича гърците "елини" - нарича ги данайци. Когато описва лагера на нападателите срещу Троя той говори за ахейци, данайци и аргосци.

ДАНАЙЦИТЕ (ГЪРЦИТЕ) ИДВАТ ОТ АФРИКА - ЕГИПЕТ
Страбон, География – кн. 7 – 7, стих 1 - Данай довежда хората си от Египет.

Според цялата гръцка митология Данай идва от Африка. Да се оспори това е ... трудно. Също и че героя Данай символизира племето данайци.
И митологичното родословие на Данай е свързано с Африка.
Страбон дава пример и че гърците (данайците) асимилират предгръцко население:
Данай... според Еврипид „над Елада наложил закон всички наричани дотук пеласги да се наричат данайци” - Страбон, География – кн. 8 – 6, стих 9

Египетски източник потвърждава идването на данайците от Египет:
Сведения дава египетския историк Манетон от 3-4 в. пр. Хр. Сред чуждоплеменните египетски управници - в периода, когато Египет е управляван от чужденци - той поставя и Данай - същият Данай, който по-късно с хората си акостира в Пелопонес и това е началото на гърците на Балканите.
цитирай
9. kush11 - Извинявам се много, но някой изобщо ...
06.02.2016 09:00
Извинявам се много, но някой изобщо замисля ли се върху смисъла на постинга.
Какво значение има тук произхода на гърците.
Доколкото съм забелязал между гръцкия и иврит няма нищо общо.
Смисълът е в това, че капиталът е безогледен в гоненето на печалби и може да зароби цели държави.

цитирай
10. nikikm - Куш,
07.02.2016 23:48
kush11 написа:
Извинявам се много, но някой изобщо замисля ли се върху смисъла на постинга.
Какво значение има тук произхода на гърците.
Доколкото съм забелязал между гръцкия и иврит няма нищо общо.
Смисълът е в това, че капиталът е безогледен в гоненето на печалби и може да зароби цели държави.



не е зле да се поогледаш и осмислиш някои глупаво написани от нас неща."Нищо не е случайно!", "Всички пътища водят до Рим!", "Шерше ла фам!"-това е само намек и пр.Ако ги свържеш,си достоен за ...голяма награда! но,не кори нас,ако не си ни разбрал.Всъщност може и да попиташ,аз така правя,ако нещо "не ми ходи" и искам да разбера,преди да клъвна!Защото евреите са Злото на света-ционистите и всичко произтича от там.Или както майката на Ротшилдовите казва:"Ако моите синове поискат,на свето никога повече няма да има нито война,нито революции! Та не си мисли,че не разбираме смисъла...всички пътища водят към Рим!Каквито и процеси да фиксираш,изворът и причинителят е един и същ,макар да мимикрира!Нещата не са толкова прости!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kush11
Категория: Други
Прочетен: 351418
Постинги: 145
Коментари: 647
Гласове: 758
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031