Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2015 22:27 - Виж им акъла, та им скрои шапка на нашите "съюзници"
Автор: kush11 Категория: Забавление   
Прочетен: 2661 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



Кандидат за президент на САЩ: Третата световна идва и Русия не ни е приятел

image

Кандидатът за президент на САЩ Крис Кристи обеща при победа на изборите да създаде в Сирия зона без полети и да сваля руските самолети, ако те посмеят да прелетят над нея. Той е убеден, че Москва няма да е съюзник на Вашингтон в Третата световна война, която, според него, вече е започнала.

Нора ОДонъл, водеща CBS News: Г-н Губернатор, още веднъж ви благодаря, че в тази ранна утрин сте с нас. Знам, че в Лас Вегас в момента е нощ.

Искам да ви попитам за Вашите призиви да създадете зона без полети в Сирия. Вие заявихте, че ако Русия наруши въздушното пространство, то Вие бихте свалили руски самолет.

Крис Кристи, губернатор на Ню Джърси: Правилата за употреба на сила са пределно ясни. Ако има нарушение на нашата зона без полети от руснаците след предупреждения, бихме свалили техните самолети. Факт е, че Овалният кабинет трябва да изхожда от ясна позиция, а не от 16-странична инструкция с правила за прилагане на силата, която пилотът трябва да прелисти преди да вземе решение. Всеки американски пилот трябва да има ясни правила за употреба на сила. И, откровено казано, трябва да дадем на руснаците да разберат ясно какво ги чака, ако нарушат тези правила. Това е зоната без полети: там не бива да се лети. И ако те прелетят над нея – техният самолет ще бъде свален.

Каква е оценката Ви за изявлението на Сенатора Пол? Той счита, че това може да провокира начало на Трета световна война.

Крис Кристи: Проблемът с такива хора, като сенатор Пол, е в това, че те не разбират, че ние вече участваме в Третата световна война. Аз вече говорих за това миналата седмица на събрание на обществеността в Ню Хемпшир.

Това е новата световна война и тя няма да прилича на двете предишни. Това е война, в която радикалните ислямисти всеки ден се опитват да убиват граждани на САЩ и да подриват, да унищожават нашите житейски придобивки.

Ако той не разбира, че Третата световна война вече идва, това още веднъж потвърждава, че той не става за президент на САЩ.

Чарли Роуз, водещ CBS: Но ако Русия е наш съюзник в борбата с ИД, нужно ли е да сваляме нейните самолети? Защото ние с руснаците не водим Трета световна война.

Крис Кристи: Вие допускате, че Русия е наш съюзник в борбата с ИД, но аз не вярвам в това…според мен, Русия участва…

Чарли Роуз: Мисля, че Държавният секретар счита именно така.

Крис Кристи: Е, какво пък, ако държавният секретар така счита, то тогава аз съм напълно прав. Факт е, че Русия постоянно краде “пари от обяда ни”. Започвайки от встъпването в длъжност на президента Обама до момента, в който Хилъри Клинтън подари на Русия символическото “копче на презареждането”, и завършвайки с руските войски в Украйна и Крим, с действията на руските войски в Сирия с цел победата на руската марионетка Асад. Русия не атакува Ислямска държава по принцип. Руската войска, наред с иранската, е в Сирия само, за да помогне на Асад.

Чарли Роуз: Губернатор, как смятате да се избавите от Асад?

Крис Кристи: Сигурен съм, че съм прав.

Чарли Роуз: Губернатор, как смятате да се избавите от Асад?

Крис Кристи: Чарли, считам, че този въпрос трябва да бъде повдигнат на преговорите с нашите съюзници от НАТО и пред нашите арабски партньори…

Чарли Роуз: Но не и към Русия?

Крис Кристи: Вижте какво, Чарли, виждам, че днес сте обсебен от Русия, а аз не съм. Считам, че Русия не е заслужила правото…

Чарли Роуз: Не, губернатор, вие призовавате да се свалят техните самолети…

Крис Кристи: Чарли, вие попитахте за зоната без полети, а точно това е определението за зона без полети. Ако това по някакъв начин обижда момчетата от НАТО, много жалко. Но Америка трябва отново да заяви за себе си. А играейки втори номер, както прави настоящият президент на нашата страна, ние доведохме нещата до там, че в Крим има руски войски, а самата Русия разрушава Украйна.

Чарли Роуз: А какво ще стане, ако те създадат зона без полети?

Крис Кристи: Чарли, те се обединиха с иранците, те се стремят за създадат иранска империя в Близкия Изток. За мен това не са приятели. Те са наши съюзници в Сирия, но въпреки това, Чарли, те както и преди заедно с Иран, се опитват да създадат велика Иранска империя в Близкия Изток. Как можем да ги считаме за приятели?

Чарли Роуз: Благодаря, губернатор.

Нора ОДонъл: Благодаря, губернатор Кристи.

В ефир на 16 декември 2015 година

bgr.news-front.info/2015/12/20/kandidat-za-prezident-na-sashh-tretata-svetovna-idva-i-rusiya-ne-ni-e-priyatel/





Тагове:   тсв,


Гласувай:
8



1. kush11 - Ей такива идиоти могат да запалят ...
28.12.2015 23:02
Ей такива идиоти могат да запалят света без да им мигне окото и да ви кажа почти сигурен съм, че ще го направят.
цитирай
2. zaw12929 - На бодлива крава Бог рога не дава!! ...
29.12.2015 18:09
На бодлива крава Бог рога не дава!! От това дърво свирка не става!
цитирай
3. kush11 - На бодлива крава Бог рога не дава!! ...
29.12.2015 18:11
zaw12929 написа:
На бодлива крава Бог рога не дава!! От това дърво свирка не става!


Ами ако се разсее някой път... :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kush11
Категория: Други
Прочетен: 352247
Постинги: 145
Коментари: 647
Гласове: 758
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930