Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2010 08:31 - Морнинг кофи постинг (2) Шарън Стоун....
Автор: kush11 Категория: Забавление   
Прочетен: 1235 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 07.06.2010 14:22


Шарън Стоун е самотна  imageimageimageimage imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Една от най-желаните жени в света Шарън Стоун всъщност е самотна. Това сподели тя на кореспондент на „Зловинар“ в Лос Анжелис. Момчето прекара в дома й шест месеца, докато успее да изкопчи истината. Шарън била супер мила с него, дори му изиграла сцената с безгащите от „Първичен инстинкт” и му показала колекцията си от пощенски марки. С течение на времето двамата достигнали до там, че заедно си бръснели краката, подмишниците, обарвали гърдите си за бучки и пълнели чушки. Един ден актрисата си позволила да подари на пратеника ни разсад за мушкато и стар посребрен ключодържател. Павлин, така се казва кореспондентът ни, Павлов от своя страна й се усмихвал и я щипел весело, без грубост по задника. Толкова се привързали един към друг, че сутрин, но много рано пеели някаква немска песен, а вечер, макар и само веднъж, боси шляпали в личната локва на Стоун отпред пред дома й. Така минали шестте месеца, но тя не признавала самотна ли е или не. Нашето момче беше вече на косъм от уволнението за несвършена работа, когато получихме телеграма в редакцията с текст: „Шарън е самотна. Да се връщам ли?“ Жената му признала, че се чувства самотна. И „Зловинар“ първи разбра истината. Сега подемаме кампания против самотата на Шарън. Всеки, който се чувства съпричастен, да заповяда в неделя пред дома на Шарън Стоун - актрисата. Носете и собственоръчно изработени плакати с насърчителни надписи против самота.
 

/новинар/

 


 

Откриха живот на спътника на Сатурн - Титан
    image  
  Учените от НАСА са открили признаци на живот на спътника на планетата Сатурн - Титан. Изводите за наличието на примитивни биологични форми на Титан са направени на базата на анализа от данните, изпратени от космическия апарат „Касини". Според тях „жизнените форми дишат атмосферата на тази голяма луна на Сатурн и се хранят с намиращите се на Титан химически съединения, като по този начин получават необходимата енергия. Мислим, че намиращият се на този спътник водород се използва от биологичните форми, така както на Земята живите организми дишат кислород", съобщи един от изследователите Крис Макей. Той не изключва възможността да става въпрос "за абсолютно нова форма на биологичен организъм, напълно различен от земния".

Титан е вторият по големина спътник в Слънчевата система. Той бе открит на 25 март 1655 година от холандеца Кристиян Хюйгенс. Диаметърът на Титан е 5152, което е с 50% повече от този на нашата Луна. Титан е единственият спътник, имащ значителна атмосфера. Тя е открита от Герард Кайпер през 1944 г. чрез използване на спектрография и е установено наличие на метан с налягане от 100 милибара.

През 1979 г. спътникът е изследван от апаратите по програмата Вояджър и резултатите показват атмосфера с 50% по-голямо налягане от земната. Горният слой на атмосферата е непрозрачен и напълно скрива повърхността, на която се счита, че съществуват сравнително малки по размери басейни от течен етан.
Атмосферата на спътника се състои от 94% азот с около 6% метан и примеси от други въглеводороди и органични съединения (като бензен, етан, диацетилен, метилацетилен, цианоацетилен, ацетилен и пропан) както и въглероден диоксид и монооксид, цианоген, водороден цианид и хелий.

За тези съединения се счита, че се формират в горните слоеве на атмосферата на Титан под въздействието на слънчевата ултравиолетова радиация, която разгражда метана и поражда гъстите оранжеви облаци. Титан няма магнитно поле и понякога орбитата му е извън магнитосферата на Сатурн, излагайки спътника на директното въздействие на слънчевия вятър, който отнася в междупланетното пространство част от молекулите на атмосферата.


/блиц/
   


Тагове:   морнинг,   постинг,


Гласувай:
3



1. анонимен - И няма кой да каже една дума за Шарън Стоун ?!?
08.06.2010 17:31
Накаде отива светът !?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kush11
Категория: Други
Прочетен: 351354
Постинги: 145
Коментари: 647
Гласове: 758
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031