Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2010 08:00 - Морнинг кофи постинг (1) Сокола с ново "пиленце"!
Автор: kush11 Категория: Забавление   
Прочетен: 1089 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2010 14:21




Сокола с ново "пиленце"!    
  image     Доган бил прекратил отношенията си с красивата Алтен (на малката снимка). Доган запуши устата на натирената Алтен с обещание за пари и кариера. Ахмед Доган окончателно се е разделил с красивата манекенка Алтен Алиева, довери пред репортер на „ШОУ” човек от близкото обкръжение на лидера на ДПС. Нещо повече - Сокола си има ново, по-младо „пиленце”, което отново е от модния бранш.

От известно време новата фаворитка открито посещавала Доган в Бояна, с което напълно влудила ревнивата и патриархална Алтен. В последните седмици от връзката й с политика тя все по-често му вдигала скандали. В отговор на това Сокола прекратил окончателно отношения с нея, гарантирайки й, че няма да я остави да умре от глад.

Лидерът на ДПС сменя жените до себе си през няколко години и явно вече

„срокът на годност” на красавицата Алтен е изтекъл.

Доган обаче няма да остави голо и гладно изхвърленото от гнездото „пиленце”. За да не си отвори „човчицата” пред медиите, Алиева е била компенсирана с крупна сума и възможност да направи кариера, разкриха пред „ШОУ” източници, близки до най-богатия български политик.

Последната законна съпруга на Ахмед Доган Ширин Карнобатлъ обаче не “намаза” кой знае колко от брака си с него. Днес тя продава златни накити в столичен МОЛ, за да си изкарва прехраната. Тези дни там я посети репортер на “ШОУ”. Ширин демонстрира не само с външния си вид, но и с думите си, че вече е загърбила турския олигарх и не се съобразява с неговите мераци и заповеди. Днес тя се кипри със стилна прическа, решена в късо асиметрично каре, и модерни черни велурени обувки с връзки по глезена. Допреди време Карнобатлъ беше с дълга коса, която винаги прибираше в опашка, и с бретон - така, каквато изглеждаше и когато бе до Сокола.

Една от най-красивите бивши съпруги на Доган

обслужва с удоволствие клиентите,

които се редят на щанда й за бижута, обяснявайки им повече от професионално всичко за изложените накити. Самата тя бе сложила тънка сребърна верижка около врата си и малки сребърни обеци. От време на време Ширин пръска витрините си със спрей и собственоръчно ги почиства до блясък.

На въпроса на “ШОУ” поддържа ли връзка с бившия си съпруг Ахмед Доган, плевенската красавица първо отвърна с пълно мълчание, след което промълви, че няма да коментира и да каже нито дума за него или отношенията, които са имали някога. Мълчалива реакция съпроводи и въпроса дали Сокола все пак плаща издръжка на дъщеричката им Демет и какво е отношението му към нея като към майка на детето му.
Днес животът на Ширин Карнобатлъ е изцяло променен, обикновен и много различен от предишния. Ежедневието й съвсем не е посветено на обиколки по СПА-центрове и салони за красота, както когато беше съпруга на един от най-богатите българи. Парите, с които сега се издържа бившата госпожа Доган,

са около 700 лв., но тя не се оплаква.

"Парите са си пари, сама ги изкарвам", казва Карнобатлъ с гордост, че ежемесечно в картата й се превеждат суми, които тя сама е спечелила с честен труд. Нейни колежки споделят пред репортера на “ШОУ”, че Ширин се държала съвсем обикновено и не се разпростирала нашироко - на обяд хапвала по един сандвич или дюнер,

а често си носела и домашно приготвена храна от къщи.

Чаровната брюнетка не блести със скъпи вещи, дори няма пластични операции, няма претенциите и да изглежда като манекенка, макар че фигурата й е добре поддържана. Зад щанда с диамантени бижута Ширин Карнобатлъ демонстрира семпло и неангажиращо вниманието облекло, съвсем лек грим и добре оформена прическа. Прави силно впечатление и начинът, по който говори за бижутата зад витрините.

.........................................................
Ширин Карнобатлъ: Булките да купуват перли!


- Кажете ми купуват ли си хората бижута? Все пак сме в криза...
- Да, купуват си. Хората постоянно си купуват бижута независимо от кризата, само че избират по-евтините.

- Какво си купуват най-често - сребро или злато, а виждам, че продавате и диамантени накити?
- Като че ли повече се купува среброто. Да, продавам и диамантени бижута, но те са прекалено скъпи, много рядко някой си купува от тях. Иначе са много красиви.

- Повече мъже или повече жени си купуват бижута, какви са вашите наблюдения?
- Жените като че ли са повече, те си купуват сребърни бижута. Мъжете се спират повече на златото, но по-често го купуват като подарък за приятелката или съпругата си.

- Месец май е месецът на абитуриентските балове - на какво залагат абитуриентите?
- Да, сега в "абитуриентските месеци" при мен идват често млади хора, които са получили например определена сума пари от роднините си, с която искат да си купят някакво ефектно бижу за спомен от този специален за тях ден. Но не се изхвърлят много.

- Колко най-много дават абитуриентите за ефектни сребърни или златни комплекти?
- Най-скъпите комплекти, които продадох този месец на абитуриенти, не надхвърлят 200-300 лв. Всеки се старае, ако може да си купи нещо хубаво, но което да не е безбожно скъпо. Разбираемо е. Бъдещите булки пък си купуват най-вече перли, изглеждат много нежно, затова избират предимно тях за сватбите си.

- Доколкото си спомням и вие, когато се омъжвахте, бяхте с перли?
- Не коментирам за себе си.

.........................................................
ДОСИЕ 


- Ширин Карнобатлъ е втората законна съпруга на лидера на ДПС Ахмед Доган. Родена е в Плевен, завършва ВИТИЗ с отличие. Красавицата е била сред първите стипендиантки на ДПС, изпратени в Турция на обучение. Двамата със Сокола се женят през 1995 г. стилно и без много излишен шум в хотел "София". Хоро на сватбата им играе самият Желю Желев! Малко след това се ражда и дъщеричката им Демет, която след развода им отива да живее при баща си, който на свой ред я поверява на тогавашната си нова приятелка - манекенката Алтен Алиева. 

- Първата булка на Сокола бе 19-годишната Айсехел Руфи от варненското село Китанчево. Пищната им сватба събра близо 10 000 гости на стадиона в Исперих, но не мина година и се разведоха. Въпреки че Доган я обяви пред спряганата за негова любовница Валерия Велева за “лесбийка, която не си пере гащичките”, Айсехел успя да се съвземе от удара. Тя първо стана журналистка във вестника, който я заля с помия, а сетне завърши икономика и бе пи ар на министър Петър Димитров. Днес е труженичка в жълтия сайт на Николай Бареков.

- Доскорошната му фаворитка Алтен Алиева също е на 19, когато среща Сокола. Интересна подробност е, че ги запознава днешният министър на културата Вежди Рашидов. Той бил в журито на конкурс за красота, организиран от Дарина Павлова, където е участвала Алтен, и той му я представя. 

- Първата и най-важна жена в живота на Доган е Таня Желязкова. Тя е най-силната му опора, докато е в затвора. Дори му помага при създаването на ДПС. Ражда му и син – Демир. Таня и Ахмед се разделят през 1990 г. Доскоро тя управляваше Центъра за работа с деца в София.

- Голямата нежна тайна в живота на Сокола е Айтен Терзи. Тя е била негова сътрудничка в началото на 90-те години. Наскоро тя се осмели да повдигне завесата и разкри, че има син от Доган! Момчето се казва Айан Терзи, вече е на 16 г., живее с майка си в Дулово и е пълен отличник. От снимките е видно, че е одрал кожата на баща си. Голямата мечта на тийнейджъра е да се види на живо със своя създател.

Анелия ПОПОВА
 


Тагове:   ново,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kush11
Категория: Други
Прочетен: 353819
Постинги: 145
Коментари: 647
Гласове: 758
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930