Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2016 12:25 - Олеле... обрязаните идат !
Автор: dedenze Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5656 Коментари: 15 Гласове:
16

Последна промяна: 08.01.2016 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Нека поразсъждаваме за вината, причините за страх и взаимна неприязан. Мигрантите определено са виновни за това, че не уважават законите и порядките в страните, които са ги приютили, но за това имат вина не само те, а европейците и особено т.н. американци ! В основата на всичко стои понятието мултикултурализъм, което се поражда в САЩ и Канада заради невероятната, монетарна сбирщина от етноси и култури ! Вноса на милиони роби с преобладаващ черен цвят на кожата, наричани галено днес „афроамериканци” , допълнително налива масло в огъня. С натрупването на капитала става ясно, че насилието ражда насилие и робовладелството не е добра форма на подчинение, при което богатите са заплашени от физическо унищожение и експоприация ! Тогава робството е премахното и се дава илюзорна възможност за равен старт на всички ( без равенство в имотното и парично състояние, като различието се запазва до днес). Борбата преминава в гражданска война, появяват се Ку -клукс- клан, линчуват се хора. Чак към средата на 20 век се постига сравнително спокойствие основано на строгост и общовалидност на закона, мощна полицейска система, притежание на оръжие, ефективно правосъдие ! Етническите и религиозни различия основно остават за дома и диаспората, защото в различна степен, тук има всички видове познати етноси ! Създадената обществена система обаче, е напълно неприложима в държави с по-големи, монолитни етнически и религиозни общности, където изградените ценностни системи съществуват от векове и удовлетворяват населението ! Даже и да са изостанали в научно, технологично и цивилизационно отношение ! Единствения път за приобщаване и промяна на мисленето е свързан с култура, просвета, образование и наука. Такива действия са свързани с разходи, които не носят директна печалба и не се извършват от никого, по този начин мултикултурните различия и ценности остават напълно и се задълбочават ! Докъто те съществуват, съвместният живот и обединение  са немислими, което се доказва от поведението на мигрантите в Европа ! Щом и Меркел се опуйчи и заклейми мигрантите, работата явно отива на зле !?

image
            Освен  безпътица, капитала формира и редица болестни и умствени състояния, превръща свободата в слободия, лансира безнаказаност и оправдава проституцията, хомосексуализма, еднополовите бракове, порнографията ... Това се определя от стремежа за печалби, онаследяването и потребителския подход към всичко ! Медицината доказва, че обременения с проблеми и отрицателни емоции мъжки индивид, постепено развива ниска полова активност, преждевременна еякулация и импотентност ! Лишени от нормален, полов живот и удовлетвореност, жените прибягват все повече до крайни средства козметики, силикони, разголване, механични приспособления, търсят надарени и необременени етноси... Към всичко трябва да прибавим неправилното и вредно хранене, химически обработените храни, обездвижването, замърсяването на въздуха и водата ....

imageimage

            Сега си представете, че сте мигрант мюсюлманин, попаднал в разгулен, според неговите разбирания Рай ! Той не е имал достъп до интернет, разголени фотосесии и медии показващи подобни неща, няма такива законни в неговата държава ! Той е обрязан, действие което е унищожило част от чувствителните ерогенни зони, пениса е с по -груба повърхност, което е мечта за някои жени, защото удължава акта ! Той е виждал много малко разголени жени, често в неговата родина такива са само проститутките ! Умствената необремененост, дългото отсъствие на партньорка го прави особено активен, за съжаление още не знае добре езика и местните порядки ! Жената за него е по-нисшо същество, предмет на покупко-продажба (но още не знае, че е възможна напълно безплатна връзка), нейния етнос и религия не е от особено значение, важно е кой, ще я „засее” ! Тя е предметна собственост на мъжа , затова се счита за голяма обида ако наречеш и оприличиш мъж на жена, както и да извъшиш с него полов акт ! Сексуалната ориентация към мъж или жена , често е неопределена и такива индивиди се наричат манафи. В много мюсюлмански религии се счита, че жената не трябва да изпитва удоволствие от съвкуплението, стига се и по-далече, чрез изрязване на ерогенната част от половите органи ! Да се върнем към нашия мигрант, образованието му не съответствува даже на началното в ЕС ! Ето така се стига до новогодишната нощ в Кьолн, където над 1000 мигранти, скупчени край гарата, започнали да действат ! Официално били регистрирани повече от  100 оплаквания на жени и едно изнасилване, неофициално сигурно са много стотици ! Не на последно място е и „интелигентния”, импотентен подход на европееца, докъто насилват жена му, той звъни на полицията и чака !? Това не е само там, то е във всички градове и страни на ЕС приели т.н. мигранти и при нас има подобни случаи ! Абсолютен смях предизвиква обясненията на мигрантите, че те мислели жените за проститутки, защото са без чедор или бурка !? Още по- голям смях е решението да се провеждат ограмотяващи сексуални курсове и обучения на мигрантите ! Да оставим комичната страна и сексуалните мераци, мигрантите предявават искания за своя ислямистка дъжава, автономия, джамии, порядки, заплашват с тероризъм сред неизменното Аллах ак бар !?

image

          Европа започна да разбира с огромно закъснение, какво става и кой го предизвиква, кой и как накара милиони хора да мигрират ! Разбира, защо еврото се срива, а долара расте ! Всички мигранти са от държави, където върлуват или са преминали САЩ  без изключения ! Интересно, дали евпопееца ще изчака мултикултурно и раждането на европейските жени, ще отглежда копелетата, „засяти” от мигрантите !? Тук в блога много евроатланти с умиление пишат за европейските „ценности”, чакат и сигурно си мечтаят, някой да оправи жените им или тях (пълно е с модни гейове и травестити, даже сред партийците), няма много да чакат, ако не са мигранти, ще са турци ! 75 милиона  са в готовност и нетърпение за този момент, още от 1878 г.! Нищо страшно, ние добре знаем и познаваме техните табети, предпочитания и мурафети, за 500 години явно не сме се „кефили” достатъчно !?
             
image



Гласувай:
17



1. mileidi46 - Не,не ..те не идват!
07.01.2016 12:51
Те са вече пред вратите ни..и чакат удобният момент да нападнат!
За съжаление,никой не предприема никакви мерки,а само плямпат глупости..
А народа вече оскотя тотално-дори не ми се чете вече нищо..
За много години.И това вече ми звучи като клише!
Бъди здрав,приятелю..
цитирай
2. troia - E
07.01.2016 12:54
добре де, какви разголени жени посред ЗИМА?!
КАТО ПИШЕТЕ, МИСЛЕТЕ!
Хората са излезли да се веселят, а те са ги нападнали.
Само разтягате локуми за психика и възпитание.
Те много добре знаят какво е добро и лошо! Затова са се движели на групи. Хайде сега другите са им виновни.
цитирай
3. dedenze - Здравей приятелко и съмишленице, милейди !
07.01.2016 13:05
Ти живееш в цивилизована европейска държава, различна от българския анадол, пътуваш доста и пишеш отлични постинги ! Многократно и подробно си описвала заплахата, документирала си я ! Промиха мозъка на българите, побъркаха го, затова и все по- малко разбират какво се случва и къде води !
Здраве, сили и много любов за 2016 г., другото може да се купи !
цитирай
4. dedenze - Скъпа troia !
07.01.2016 13:08
В постинга тези неща са написани с хумор и сатира и въобще не защитават мигрантите, обратното ! Слабо познавате и мюсюлманските порядки, достатъчно е да нямате кърпа на главата и вече за тях сте гола тръгнала да ги подмамва !?
цитирай
5. kvg55 - В това смесване на етноси, религии и ...
07.01.2016 13:57
В това смесване на етноси, религии и раси се наблюдава следното - цивилизованите отстъпват, диваците настъпват. Докъде ще я докараме така?
Цивилизованите са разплути от богатство. Диваците са мотивирани от първичен инстинкт и първична жажда за живот.
цитирай
6. dedenze - За бедни и богати става дума пак kvg55!
07.01.2016 14:24
Назрява т.н. от дядо Маркс революционна ситуация, при която бедните пак ще го отнесат независимо от етнос и религия, броя на хората ще се намали и така докъто отпадне монетарната система и капитала ... Сигурното е, че това няма да стане по наше време !
цитирай
7. marley - Обрязани ли? Ами и Иисус като бебе е бил обрязан! Не знаетели?
07.01.2016 20:44
Не сте чели библията или не сте чели биографията на Христос? Нали е евреин от старото потекло. Живота му е описан в стария завет.

Как не знаете бе хора?

Обрезанието (обрязване) е свещенодействие, установено в Стария завет при патриарх Авраам в самото начало на 2 хилядолетие преди раждането на Иисус Христос. Послужило като "знак на завета" между Бога и богоизбрания народ и като далечен предобраз на предстоящото Кръщение (Колос 2:11). Като печат на този знак служело името, което давали на маладенеца при обрязването му.

Прочетете го в Уикипедията!!

Потомък по плът на Авраам, прославян в Новия завет, Исус Христос бил обрязан на 8-ия ден от неговото раждане и му дали името Иисус, наречено от ангела (Лука 1:31, 2:21).

цитирай
8. dedenze - Е и , marley ? Много хора знаят, много повече от вас, не откривайте топлата вода !
07.01.2016 21:25
Източно православните християни и милиарди други, не се обрязват и нямат никакви проблеми с това ! Намерете мой постинг по въпроса от преди месец, когато обрязаха 127 момченца в Омуртаг под турския флаг ! Вие се екзалтирате все едно , че сте видели на живо Христос, Аллах, Буда ... едновременно !?
цитирай
9. andri - Според вас,деденце, Иисус Христос щом е бил обрязан значи е бил терорист ли?
08.01.2016 07:37
Малко са май хората които наистина се интересуват от историята на християнството и на водача му!!!

Жалко че хора като вас, ви се връзват на провокациите!

Не трябва да се приема като чиста истина, това което сте прочели в пресата или видели по телевизията.

Има специални организации, които се занимават с провокации И за жалост доста са хората които им се връзват на акъла!

Интернет не е мястото което да формира съзнанието на хората!

Но, е мястото което всява паника и хаос в държавите и народите им!

Олеее ле, от такива провокатори!

цитирай
10. olivie - За мене истината е по - тривиална
08.01.2016 09:16
Ако оставим настрана конспиративната теория за заличаване на бялата раса /бърка се нарочно цвят с религия за да пасне на теорията/ смятам, че мигрантската вълна цели да постигне мултикултурелен миш-маш точно като се пребори с отделните религии, за да постигне глобалистки цели. Та затова мигрантите са насочвани от глобалисти с цел да унищожат местните мафии и олигарси, които пречат на целите им. И при това с наивната вяра, че няма да закачат както самите тях, така и "наши хора". Подобни са процесите и в ДПС, но там Доган се усети, че покрай суровото ще изгори и мокрото и че не трябва заради бълхите да гори юргана. Освен това мафиите ще "интегрират" мигрантите много по - успешно от обществото, така че замисълът може да се сведе до мафиотско ниво - като се почне от доставката и се свърши с реализацията. Ако солта обаче дойде в повече на супата, то тя трябва рязко да бъде спряна, защото създаването на собствена мафия от мигрантите /въобще нямам намерения да се впускам във възвишени клишета за релития, култура, хуманизъм и т.н там, където властва законът на джунглата/ не е решение на проблема, а само вулгаризацията му на по - ниско ниво. Това, което Доган предвиди. Толкова десителетия интеграция на цигани избави ли ги от Мешерето? А когато паразитите свършат имането на стадото, нима няма да подпукат мафиотите-олигарси, въпреки пазещата ги полиция? Така че единна Европа с обща конституция и истински европейски структури не може да се постигне чрез "контролиран хаос", дори ако за това е нужно да се предоговорят клаузите за присъединяване. С последното обаче трябва да се започне, но така, че да няма никъде отказ от национални интереси както с реакторите на АЕЦ Козлодуй. Ако това не стане, ЕС просто ще престане да съществува. Не трябва да е само Англия, която иска предоговаряне и като не могат да се разберат националните мафии, не мигрантите е пътя. ЕС сам си реже клона с тази олигофренска политика.
цитирай
11. freeoldmen - Виждаш ли, деденце,
08.01.2016 09:52
какви страстни защитнички на обрязването си имаме и в България.
Ако знаеха, че на Нова година се чества Обрезание господне, щяха да са във възторг.

Интересно така ли мислят и за женското обрязване.
цитирай
12. dedenze - Мила andri !
08.01.2016 11:29
Обрязването е библейски "патент" на юдеите и до днес го правят! Някои християни също ! Мюсюлманската религия го препоръчва, но не задължава ! Думата "обрязване" става нарицателна за исляма, когато сюнета се превръща в демонстрация и символ на общност ! За да разберете, съмсем наскоро 126 деца на стадиона в Омуртаг бяха масово, публично обрязани под турския национален флаг и радостните свирни на тъпани, мюезини и маанета ( повечето са били от цигански произход, което е и акт на помюсюлманчване !? Предполагам, че вашето дете, ако имате такова, не е било сред тях !
цитирай
13. dedenze - Благодаря за коментара olivie!
08.01.2016 11:50
За мен основния проблем се състои в безпътицата на капитала като обществен строй и идеология ! Издигането в култ на потреблението и печалбата, реално унищожи този строй, ясно и очевидно води до самоунищожение на цивилизацията ! Унищожаването на науката като водещ фактор и по-специално на философията обрече Европа на застой и безпътица ! Няма го и врага, колкото и да се търси в лицето на Русия ! Мултикултуралният миш-маш и тъпите глобалистки замисли методично унищожават всичко по пътя си ! Европа е изпразнена от съдържание, идеи, водачи, перспектива - разграден двор, арена на тероризъм и простащина ! Ние българите сме ярък пример за това ! Резултата е безпътица, спадане курса на еврото, тежки лихвени дългове, което рано или по-късно води до пълна ликвидация ! САЩ официално заявява - "на нас не ни е нужна обединена и силна Европа, ние не работим с ЕС, единственото което не трябва да допуснем е обединението на немските технологии и организация с природните ресурси на Русия, това е единствената реална заплаха за САЩ" !
цитирай
14. dedenze - Ех свободно старче ! Да си жив, здрав и честит през Новата 2016 г.!
08.01.2016 12:01
Да бях по-млад, бих ги повозил на моторчето от аватара им и нагледно обяснил разликата между обрязан и необрязан ! Едва ли ще помислят после за обрязани ! Що се отнася за същността и садизма на женското обрязване и неговата цел, те едва ли знаят за него и по-добре !
Когато четох и гледах видео за това, седмици не бях на себе си, не можех да допусна, че в 20 и 21 век, може да има нещо толкова първобитно, животинско, недостойно и гадно !
цитирай
15. krumbelosvet - Не помня
18.10.2017 14:25
Не помня колко години преди НОВАТА вълна мигранти, тия след "арабските полети", Меркел призна, че Германскит етнически модел НЕ РАБОТИ. Турците не се интегрират, а се обособяват, строят джамии и ПРОГОНВАТ НЕМЦИТЕ от "своите" квартали. Така прогонването на българите от смесените райони беше започнало ОЩЕ ПРИ СОЦА. (Това беше един от мотивите за възродителният процес, оплют от"демократите".)
Защо тогава Меркел ПОКАНИ кой как може да идва? Тя Е ЗНАЕЛА какво бедствие кани. Кой или какво я принуди? И щом не знаем кой или какво, значи ИМА КОНСПИРАЦИЯ. Само една държава, ръководена от частна банка, има средствата да проведе такава грандиозна операция - средстна научни, технологични, пропагандни, военни, финансови...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3467918
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031